yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın yahut müstacel gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son merhale çeşitli bir skalaya sahiptir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. çoğunlukla maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapılarının ve daha birhayli yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nasıl esenlandığını öğrenmek kadar kök durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kırmızıırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı Yangın Merdiveni Kapısı GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya doğruca açılması gerekir. Kaldırıma çın açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını esenlar.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hatır anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya harbi kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Özellikle hassas ve altın materyallerin başüstüneğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapıları herhangi bir pres veya aşiyan sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok yarar maliyetlidirler; akla yatkın korumaya iye olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz evetğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma gibi faktörlere rabıtalı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan erdemli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Tasarım olarak başkalık göstermekle baş başa müşterek özellikleri, dayanıklı ve oturaklı dokumada olmalarıdır. ölçün iç kapılara oranla farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Report this wiki page